Verschillende mama's en 'karma is a bitch'
Deze week kwamen een mama en dochter ijsjes halen voor een coronaproof lentefeest. Wat een leuk idee! In de boodschappentas zaten er kleine ijsjes, in allerlei verschillende smaken. Ik werd er bij gehaald omdat er 2 ijsjes uitgerold waren en ze hadden maar voor ééntje betaald. Met een grote glimlach zei ik dat ze het er bij kregen en ik wenste de kleine meid een leuk lentefeest toe.


Later deze week kwamen er 2 mama's met hun levendige kroost ijsjes halen. Ook bij hen vielen er per ongeluk 2 ijsjes uit. 'Ooooo, 2 ijsjes!!!!' hoorde ik de kinderen enthousiast in koor uitroepen. 'Sssshhht' hoorde ik de mama's, hun kinderen tot stilte aanmanend.

Een beetje later kwam ik buiten en zag ik een frisco op de grond liggen, helemaal gesmolten in de zon.

Ik dacht: wel wel, karma is a bitch...

70 weergaven0 opmerkingen